running contacts online

PRIVATKURS I RUNNING CONTACTS

♥  Kursstart närsom för privatkund
♥  Ny lektion var 3:e vecka
♥  4 lektioner
♥  För hundar från 10 månader
♥  Välj svenska eller engelska

1 600 kr med feedback eller
800 kr för 4 videolektioner (ca 22 min speltid) utan feedback

Här lär vi in Running Contacts från första steget till ett färdigt beteende. Vi jobbar helt utan hjälpmedel såsom targets, bågar, tunnlar etc. utan ber dom istället att koppla på hjärnan och undersöka vad vi eftersöker. Vi lär oss se vad det är vi letar efter i beteendet från hunden, vad vi ska belöna mer och vad vi ska belöna mindre samt vad vi inte belönar alls. Vi lär oss hur,när och var vi ska belöna och vilka avstånd vi bör ha framför samt efter balansen, när det är dags att gå vidare och utmana hunden mer. Vi lär oss vad vi själva behöver göra för att understödja hundens utveckling i runningen och hur vi kan bjuda in dem till att göra det rätta beteendet. Vi jobbar inte med svängar under denna kurs utan fokuserar på att vänja in ett beteende hos hunden som den sällan får fram utan hjälp och kan sedan gå vidare till att jobba med de skarpare svängarna när de först vet vad som förväntas av dem.

De ekipage som visas i filmerna är ekipage som gått mina RC kurser och gett sitt medtycke. Även Alvins RC resa finns med i alla filmerna men jag tyckte det var viktigt att visa så många olika hundar som möjligt och inte bara en eller två av mina egna ☺

Du behöver
♥  tillgång till en balansbom, gärna sänkbar
♥  en godismaskin är att föredra
♥  någonting att filma på
♥  en Facebookprofil
♥  ett redigeringsprogram

Du får
♥  4 videolektioner mellan 4:30 och 6 minter långa
♥  feedback på varje träningsvideo du laddar upp
♥  feedback sker minst varje måndag

Ett annat alternativ är att göra en så kallad självstudie genom att köpa endast filmerna med en sammanlagd speltid på ca 25 min och träna när det passar dig utan att behöva filma och skicka för feedback. Jag delar då med mig av filmerna genom nätet för nedladdning på egen dator eller mobil.


öppnar snart för anmälan