Bokning

Villkor/ info

♥  Här ovan ser ni vilka dagar och tider som finns till förfogande, när ni hittat en tid ni skulle vilja boka fyller ni i formuläret vid sidan om denna text. Jag svarar inom 24 h med en bekräftelse och mer information. Får ni inget svar under den tiden så kontrollera att ni inte råkat få in en extra bokstav i mejladressen och skicka gärna in en gång till för säkerhets skull.

♥  Anmälan till kurs är bindande vilket betyder att det är upp till kunden att hitta en ersättare om ni skulle få förhinder eller bli sjuka, detta gäller oavsett veterinärintyg. Jag kan självklart hjälpa er att annonsera ut platsen.

♥ Sommartid hålls träningarna på Hanine BK, Dåntorpsvägen 99, Haninge, och bokning av privatträning ska ske senast 7 dagar innan önskat datum för träning då medlemmar ska ha tid att se planbokningen i kalendern

♥ Vintertid hålls träningarna i inomhushall. För privatträning bokar ni själva hall och sedan träning, om inte jag anordnat vissa datum för träning, då kan hallen vara förbokad. Kurser kan komma att hållas i olika hallar.

♥ Banbyggningen är klar när ni anländer sommartid för att inte dryga ut på er tid. 

©Elin Selin