©Joakim Persson

handling avancerad online

Privatkurs i handling

♥ 
Kursstart närsom för privatkund
♥  Ny lektion var 3:e vecka
♥  5 lektioner
♥  För klass 3 ekipage eller liknande
♥  Välj svenska eller engelska

1 750 kr med feedback eller
750 kr för 5 videolektioner (ca 1 h speltid) utan feedback

Under denna onlinekurs kommer vi jobba med utmanande banor och dela upp dem i kombinationer där vi utforskar olika handlingsalternativ och jobbar med att vara bekväma med dem alla. I mina videolektioner ser ni tydligt hur hunden svarar på handlingen och när vi inte riktigt hunnit visa rätt. Jag går in i detalj genom hela banan och alla alternativ. Vi kommer pusha våra hundar och vår teamkänsla till max med ordentliga utmaningar som ska utveckla er som ekipage. Bland annat kommer vi kolla på slalom in och utgångar, kontaktfält med svåra på och avfarter, distanshandling, handling i fart, svåra starter, lämna hunden i starten, ordentliga luringar, lägga hunden på linjen osv. Ni får ladda upp hur många egna träningsvideos som helst, när ni gör läxorna såklart, och jag kommer gå igenom och ge feedback på alla videos. Alla banskisser är specialdesignade till denna kurs av mig och ni kommer få dem allihopa, välkomna!

Du behöver
♥  tillgång till en agilitybana
♥  någonting att filma på
♥  en Facebookprofil
♥ ett redigeringsprogram

Du får
♥  5 videolektioner mellan 7 och 15 minter långa
♥  alla banskisser specialdesignade för kursen
♥  feedback på varje träningsvideo du laddar upp
♥  feedback sker minst varje måndag

Ett annat alternativ är att göra en så kallad självstudie genom att köpa endast filmerna med en sammanlagd speltid på ca 1 timme och träna när det passar dig utan att behöva filma och skicka för feedback. Jag delar då med mig av filmerna samt banskisserna genom nätet för nedladdning på egen dator.


boka kurs eller köp videolektioner

pre-agility online

♥  Kursstart närsom för privatkund
♥  Ny lektion var 3:e vecka
♥  4 lektioner
♥  För hundar från 4 månader och uppåt
♥  Välj svenska eller engelska

1 500 kr med feedback eller
600 kr självstudie (ca 30 min sammanlagd speltid)

Pre-Agility är en kurs jag håller kontinuerligt som nu även finns att få online där den är mycket mer utbredd med många fler övningar än de fundamentala vi jobbar på under den verkliga kursen! Vi jobbar med koordination, flyt, följsamhet, nyttiga trix, stadga, belöningar osv för att förbereda den unga hunden för sin kommande karriär eller jobba upp grunderna hos den lite äldre hunden. Grunderna är det viktigaste i hela agilityn, som kan tyckas logiskt när det heter just "grunder", och lägger röda mattan inför framtiden! Alla övningar är noga framarbetade för att inte överanstränga en ung hund och är utmärkta att jobba på tills hunden får börja träna agility "på riktigt" och ni då kan lägga mer fokus på kontaktfält, slalom, hoppteknik och annat man inte vill jobba med när man har en ung hund. Hundarna på filmerna är Alvin och hans bror Hyss som båda var 6 månader när övningarna spelades in.

Du behöver
♥  1 lång tunnel, 1 kort tunnel samt 3 hopphinder
♥  någonting att filma på
♥  en Facebookprofil
♥ ett redigeringsprogram

Du får
♥  4 videolektioner mellan 6 och 8 minuter långa
♥  feedback på varje träningsvideo du laddar upp
♥  feedback sker minst varje måndag

boka privatkurs eller köp självstudie